Despre noi

SC Promotor SRL ofera prin magazinul online www.paravanturiauto.ro cea mai mare gama de accesorii auto,piese auto si piese tuning.Am adus in acest site cea mai complexa baza de date cu piese auto, o gama completa de accesorii si tuning auto , plus pentru cei pasionati oferim la preturi de importator accesorii, echipamente si piese de atv-uri si motociclete. Noi stim ca: `` Fara Suflet si Pasiune ar fi doar Masini `` deacea ne bazam pe urmatoarele aspecte.

SERIOZITATE – Apreciem clientii online. – Ne facem treaba cu pasiune , implicare si daruire. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii si clientii. – Va asiguram ca primiti marfa corecta.

CORECTITUDINE – Ne respectam clientul , respectam cerintele lui, ne respectam cuvantul iar multumirea noastra este multumirea dumneavoastra.

AMBITIE – Desi sa realizat un gigant online ,avem ambitia de a servi o tara intreaga. – Ne dorim sa fim cei mai buni iar ambitia si placerea ne sustine.

PERSEVERENTA – Suntem implicati sufleteste in acest domeniu , iar asta ne face sa fim intre cei mai buni.

PERFORMANTA – Suntem tot mai aproape de succes , iar dezvoltarea noastra este rapida. – Avem cea mai mare gama de produse din domeniul auto din Romania iar munca noastra este continua. – Suntem o echipa tanara cu un potential impresionant de munca si pregatire.